sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Oon maannu lattialla, miettinyt miten täällä selvitään, oon huutanut keuhkot pihalle, on tuntunut ettei pysty hengittää, mut oon täällä vielä, en anna pelon mua koskettaa~

Hei, ja pahoitteluja ku blogi on ollu vähä tauolla nyt. Syksy on siis todellakin tullu, mutta mä nautin aika paljo kylmän kirpeistä ilmoista ja eileen oli hienoa rentoutua pimeäs saunas yksin, pelkkä kynttilän valo.
Oon liikkunu tietenki aika paljo, tän kuluneen viikon aikana maanantai meni kauhajoella, tiistai kahvakuulas, keskiviikko lenkillä, torstai salilla, perjantai pyöräilles ja junas, eilinen luontopolulle eksyes;)
Nyt on siis syysloma, ja oon tällähetkellä iskän tykönä, perus lazy sunday meininkiä nyt, oon koneella ja muut kattoo elokuvaa. Eilen ulkoilin, shoppailin ja saunoin ja pidettiin leffailta terveellisien mässyjen kera.

Oon takunnu alkuviikosta kauheesti laihdutudjuttujen kans, enkä tän jälkeen enää kirjoita niistä mitään tänne blogiin, koska mulla on nyt ainaki kaks tyyppiä, ehkä kolmeki joille voin sanoa niistä. Ja yks niistä on lyhyes ajas mulle sen verran tärkeä, et ilman sen kans käytyjä keskusteluja laihduttaisin vieläkin. Musta tuntuu pitkästä aikaa, että voin mennä luottavaisin mielin kohti tulevaisuutta. Että näistä ihmisistä joitten kans oon tutustunu ja alkanu pitkän tauon jälkeen taas jutella ja ruvennu viettää aikaa enemmän ( kaikkien kaverien kans vähä eri tilanne ) vois tulla mulle vielä ihan todellisia ystäviä, ja että mäkin voisin olla niille oikea ystävä!

Mun on välillä tosi vaikee lähestyä, en uskalla tulla puhuun ja kaikkee tällasta on, ku oon niin ujo ollu oikeestaan aina, ja sitte ku oon ollu 1-2 vuotta käytännös aiva yksin, nii kaikesta tällasesta kaverien kans olemisesta on tullu jotenki tosi vaikeaa mulle, en osaa olla niin luonteva. Mutta kaikki jokka luette tätä, nii mä haluan oikeesti tutustua ihmisiin, mutta oon vaan niin hiljanen ja sillee se on mulle vaikeaa. Mä tuun tosi iloiseksi aina jos mulle laittaa viestin tai tulee jutteleen.

Oon jo tosi ilonen niistä keskusteluista mitä oon faces käyny, ja tästä voi olla suunta vaan ylöspäin! Toivon ihan älykovaa, että ainaki ne tyypit joitten kans ny oon jutellu ja näin, haluis kans olla mun kavereita ja laittais viestejä ihan mistä vaan, tulis jutteleen ja kysyis mitä kuuluu. Tosi ihana juttu olis jos mua pyydettäis johonki.

Joo täs oli tällasta "syvällistä", kiva jos jaksoitte lukee ja kiitos kaikille tyypeille jotka on jutellu ja huomionu mua, tää on mulle hirveän tärkeää!

Laitan vielä pitkästä aikaa jotain oikeen kunnon kameralla otettuja kuvia:) ja olis tarkoitus tehdä ostospostaus, josta tulee aiva megaiso, koska en oo pitkään aikaan tehny ja on tullu tuhlattuu rippirahoja ja muitaki rahoja vaikka missä, kauhajoella, ideaparkis, seinäjoella, ylivieskas ym.

Ja tulkaa kyseleen ask.fm/riinahannaemilia
Mä pyrin vastaan rehellisesti;)
8 kommenttia:

 1. Voi ku tuo yks kissa oli vihasen näkönen :DD!

  VastaaPoista
 2. Tämä oli koskettava teksti, tuli tippa linssiin :) , vaikka ei mulla laseja ookkaa :D ihanaa et sä ooot saanu kavereita :) oon ilonen sun puolesta, pus* :)

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos ihanaa:* tuu juttelee fb tai kik (riinahannaemilia) halun tietää kuka on näin ihana ihminen!:)

  VastaaPoista
 4. Haastoin sut! ;) -Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!:D: noh, kattoo jos jaksais tehdä noita joskus..:)

   Poista
 5. voi että ku mukava lukea että sulla menee nyt hyvin!! :)

  VastaaPoista