maanantai 5. elokuuta 2013

Ripille, 4.8.2013

Rippijuhlat takana, nyt voi huokaista helpotuksesta! Hirveä stressi noista tuli, ku meidän tupa oli tietysti kauhees kunnos, niin viikko meni ettei ees lenkille ehtiny, ku piti vaan siivota. Mutta tuli kaikki ikkunat pestyä ja roinaa meni roskikseen tosi paljon!:) Huonettakin ehdiin sisustaa jonkin verran, kuvaa tulos.

Konfirmaatio meni nappiin, en kaatunu enkä pyörtyny. Näytin kyllä ihan hirveeltä kaikis kuvis, mutta väliäkös tuolla! Ja se viini oli ihan sairaan pahaa, poltti suuta ja kurkkua. Ensimmäinen ja viimeinen ehtoollinen mun osalta.. 
Juhlat jatkui sitten kotona, aika kiirettä oli, niin en ehtiny kameran kans heilua yhtään. Meillä oli ensi tarjolla kylmä lounaspöytä; kalaa, lihaa, pastasalaattia, melonisalaattia ja patonkeja sekä tuorejuustoa. Äiti rupes keittämään kahvia, niin kahvinkeitin hajos! :O No, haettiin sitte mummon tyköä lainaan, nii saatiin kahvia vieraille. Kahvin kans oli sitte juustokakkua ja rahkakakkua, keksejä ja karjalanpiirakoita. 

Mukavat juhlat oli, sääkin sopiva, otettiin pihalla kuvia ja silleen. Ihan kivasti tuli rahaa:D ja koruja kans paljo, ja sitte mä sain kahvakuulan!:) 
Menin sitte studiolle valokuvaukseen viideksi, siihen mennes kaikki vieraat oli sitte lähteny.

Hyvä päivä kaikenkaikkiaan, hyviä muistoja jäi.Serkku kuva

Lotta <3

Kummit


mummo ja paappa

mummu ja paappa

meidän perhe ilman miitä ja viitä

Vanhemmat

emmi ja annika <3

emmi <3

miivii<3


himpula<3

<3


lahjapöytää:)

kahvakuula :D

Uus My Saaga-koru ja kaks helaa

ja kortteja sekä rahaa :)

Rippiristi

Uusi hyllyni <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti