tiistai 17. joulukuuta 2013

ja kuu valkea käy yli kattojen valaisten meitä, ja kuu valkea käy yli kattojen rohkaisten meitä niin, pelasta maailma tee se jo tänään, tee jotakin mahdotonta ~

Kotiuduin puolenpäivän jälkeen Sannan tyköä, meillä oli tosi kiva ilta sielä, kaikki haasteet jäi kyllä kuvaamatta, mutta meillä oli tosi kivaa ja rentoa. Juteltiin vaan kaikkee, syötiin paljo mässyä ja katottiin kaks elokuvaa. Ei ollu mitää hirveen hyviä, enkä muista nimiä, mutta meillä oli silti tosi kiva ilta! Kuvat on julkaisu kelvottomia, joten saatte tyytyä kuvaan Sannan tekemästä ranskanletistä ja jouluisiin kuviin haha.
Oon tehny jotain jouluvalmisteluja, leivoin pullaa justiin tänään ja joululahjoja oon tehny jonkinverran. Sen kummosempia ei oo justiin nyt tapahtunu, vesi yrittää lannistaa joulufiilikset, mutta kiva tekeminen ja joululaulut piristää, niin vaaka on suunnilleen tasapainossa :)
 Mulla on muuten paljon ideoita valokuvapostauksen suhteen ja teen sen pikkuhiljaa useas eräs, lisääkin saa ideoita tulla, musta tuntuu että on kerranki intoa blogin suhteen! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti