torstai 26. joulukuuta 2013

rakastan sua tänään enemmän kuin koskaan ennen, sen nyt käsitän~


Hyvää joulua vielä jälkikäteen kaikki ihanat! :*
Mulla oli hyvä joulu, vaikka meinaski fiilikset mennä vituiksi monta kertaa, nii silti kuitenki se joulufiilis tuli ja oli ihanaa. Aattona oltiin mummun tykönä syömäs jouluruokaa sukulaisten kera ja ku oli syöty ja juotu kahvit nii Hannu-paappa oli pukkina ja ainaki mun serkku Ella ja pikkuveli Veeti meni ihan täydestä että se oli oikee pukki :')
Kotio ku tultiin nii oltii vaan ja fiilisteltiin, Joulupäivänä aamulla sitte avattiin lisää lahjoja kotona ja syötii kotona jouluruokaa. Meillä ei ollu tänä vuonna ollenkaa kinkkua kotona, mutta ei se mua haittaa yhtää, koska en tykkää perinteisestä jouluruuasta, syön jouluna mielummin vaan salaattia ja kalaa :)
Oli tosi ihanaa ku sain kaikkia sellasia lahoja joista tykkäsin ja niistä huomas että se haluttiin antaa justiin mulle, sain rahaa ja astioita ja lopuista on kuvat.
Ihanampaa oli kuitenki antaa lahjoja ja huomata se ilo siskojenki kasvoilla kun ne avaa ne lahjat ja tykkää niistä ihan aidosti. Tänä vuonna teinki Annikalle, Miljalle ja Veetille keppihevoset, kova työ niis oli, mutta oli se sen arvoista. Ja Sallalle tein peiton, nii senki kans sai puurtaa, mutta jaksan tehdä lahjoja jois on kova työ, kun ajattelen sitä henkilöä jolle se on :)
Tänään mennään vielä mummolaan syömään taas jouluruokaa, ja siä on koko suku paikalla! Ja sieltä suoraa kohti ylivieskaa Sallan kans!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti